Muhtemel Yeni Runescape Oyunu Sızdı: Next Gen

Herkes hype trenine atlasın!

2001 yılında çıkan Runescape, şüphesiz ki DVO tarihinin en önemli oyunlarından biri. Aradan geçen tamı tamına 16 yıla rağmen hala aktif olarak oynanan ve çok sevilen bir oyun. E, böylesine başarılı bir oyunun geliştiricisi "yanlışlıkla" yeni projesini sızdırınca, ilgi ve hype da büyük oluyor tabii...

Geçtiğimiz günlerde, Runescape geliştiricileri yaptıkları Twitch yayınında oyunun son güncelleme notlarını anlattı, oyuncular ile konuştu ve yayını kapadı. Fakat yayın tam kapanırken, oyunun topluluk yöneticisi 'Mod Shauny' yanlışlıkla bir oyun logosunu ekrana yansıttı: Next Gen! Hemen hatasını fark etti, logoyu ekrandan kaldırdı fakat bu sefer de mikrofonu açık bıraktı ve geliştiricilerin konuşmaları yayını izleyenlere bir nevi ifşa oldu. Gerçi konuşmalar pek oyun hakkında olmadı; Shauny az kalsın işini kaybedeceğini söylerken diğer geliştiriciler ise onu rahatlatmaya çalıştı.

Kıssadan hisse, elimizde firmanın yeni bir proje üstünde çalıştığı bilgisi dışında hiçbir şey yok. Hatta yeni oyunun bir DVO veya Runescape bağlantılı bir oyun olup olmayacağını da bilmiyoruz. Bana göre ise bu "sızıntı" bile yanlışlıkla olmamış olabilir... 2017'deyiz sonuçta, artık her oyun hype yaratmak adına önceden bir sızıntı ile karşılaşıyor. Yanlış mı düşünüyorum?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum