MultiVersus, Haziran’da Birkaç Aylık Bir Tatile Çıkıyor

2024’in ilk aylarında çıkış yapması planlanıyor

MultiVersus, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında açık beta sürecine girmişti. İlk dönemlerde önemli oyuncu sayılarına ulaştığını gördük. Sonrasındaysa popülaritesini adım adım kaybettiğine de şahitlik ettik. Tam sürüme çıkışı ne zaman olacak diye beklenirken, şimdi birkaç aylığına da olsa fişinin çekileceğini öğrenmiş olduk.

Player First Games tarafından paylaşılan duyuruda; MultiVersus açık betasının 25 Haziran 2023’te erişime kapatılacağını, güncellemelerin durdurulacağını ve oyunun çevrimdışı hale geleceğini ilan ettiler. 2024’in ilk ayları için çıkış yapmasının hedeflendiği ve bunun için hazırlanmak amacıyla böyle bir karar aldıklarını söylüyorlar.

Bu durum birkaç ay sürecek ve bu sürede, oyuncular MultiVersus’un çevrimiçi modlarına erişemeyecek, çevrimiçi özelliklerini kullanamayacaklar. Sadece The Lab’e kısıtlı bir çevrimdışı erişim söz konusu olacak, yerel çok oyunculu maçlar yapılabilecek, karakterlerinize ve bu modda geçerli kozmetiklere erişim sağlayabileceksiniz. Bu zamana kadarki ilerlemelerin ve yapılan oun içi satın alımların oyuna aktarılacağı da belirtmiş durumdalar.

Oyuna zaman harcayan, bununla da yetinmeyip para da harcayan oyuncular var tabii. Doğal olarak bu durum onları hiç memnun etmemiştir herhalde. Zaten bazı tepkiler de böyle bir tabloya işaret ediyor. Bu hamle, MultiVersus’un geleceğini nasıl etkileyecek bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum