Advertisement

MultiVersus Kadrosuna Stripe ve Black Adam da Dahil Olabilir

Tanıtım materyallerinde göründüler

MultiVersus, sahalara hızlı bir giriş yaptı, epey ilgi çekmiş durumda. İlk sezonuyla birlikte bu ilginin artarak devam etmesi bekleniyor. Tabii merakla beklenen şeylerden birisi de ilk sezon ve sonrasında kadroya dahil olacak isimler. Görülen o ki, bu isimler arasında Gremlins’ten Stripe ve DC karakterlerinden Black Adam da bulunuyor.

Farklı Twitter kullanıcıları tarafından paylaşılan tanıtım görsellerinden her iki karakterin de MultiVersus kadrosunda yer alacakları anlaşılıyor. İki hafta kadar önce paylaşılan bir sızıntı listesinde bu iki isim de yer alıyordu; bu görsellerle artık büyük oranda teyit edildiklerini söylemek mümkün.

Önümüzdeki aylarda, baş rolünde Dwayne Johnson’ın rol aldığı bir Black Adam filmi geliyor malum. Black Adam; MultiVersus kadrosuna o zaman mı katılır yoksa daha erken mi gelir, bilemiyorum. Ama listenin genişleyip çeşitlenmesi adına kendisinin de kadroya katılacak olması güzel bir haber tabii. Aynı şey Stripe için de geçerli elbette, oyuna renk katacağına şüphe yok, öyle değil mi :)

MultiVersus, ilk sezonun perdelerini bugün itibariyle açıyor. Bakalım zaten yeterince renkli olan kadrosu, önümüzdeki dönemde hangi isimlerle genişleyip şenlenecek, takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum