MultiVersus Kadrosunun Yeni İsimleri Belli Oldu: LeBron James, Rick & Morty

Kadromuz adım adım genişliyor

Warner Bros Games, yarın itibariyle açık beta sürecini başlatacağı MultiVersus için yeni karakterler açıklamaya devam ediyor; bu sefer de LeBron James karakter fragmanıyla çıktılar karşımıza:

NBA’in efsaneleşen isimlerinden LeBron James, kendisine yaraşır bir şekilde basketbol topuyla şovunu yapıyor fragmanda da görüldüğü üzere; yeri geliyor smacını basıyor, yeri geliyor alley-oop yapıyor. Kendisi, yarın başlayacak açık beta sürecinde yerini alan karakterlerden birisi olacak.

Yapılan açıklamaya göre, MultiVersus kadrosuna eklenecek 2 isim daha var; Ağustos ayında başlayacak sezon ile listeye dahil olacak isimler arasında Rick&Morty’nin yıldızları Rick Sanchez ve Morty Smith de yer alıyor. Aslında bu beklenen bir gelişmeydi, bir anlamda teyit edilmiş oldu diyebiliriz.

Uzun lafın kısası, kadro gayet eğlenceli görünüyor. Göründüğü kadar eğlenceli bir oynanış sunup sunmadığını da yarından itibaren hep beraber görürüz artık.

YORUMLAR
rocketman
26 Temmuz 2022 01:45

Engin Bey, oyun halihazırda founder pack alanlara veya twitch'den drop alanlara bayağıdır açık. Oyungezer bunu nasıl atladı :S Oyun, Nickolodeon'ın yaptığı hataların hiçbirini yapmamış. Harika bir matchmaking, oynanış, anons, seslendirmeler, perk sistemi sunuyor. Yaklaşık 1 haftadır aralıksız oynuyorum herkese tavsiye ederim.

Parolamı Unuttum