MultiVersus Teknoloji Testinden Oynanış Videosu Sızdırıldı

5 dakikalık bol sansürlü video

Warner Bros'un yeni dövüş oyunu MultiVersus, geçtiğimiz senenin kasım ayında duyurulmuştu. Smash Bros tarzında olan MultiVersus oynaması ücretsiz bir oyun olacak ve her biri farklı yeteneklere sahip Warner karakterlerini seçerek dövüştürebileceğiz.

PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series için çıkacak olan oyunda tüm platformlar arasında çapraz oyun desteği olacak, oyunun ana odağı 2'ye 2 dövüşler olsa da 1'e 1 dövüş ve 4 oyunculu modlar da bulunacak.

Kısa süre önce oyunun teknoloji testi yapılmış ve seçili kullanıcılar bol watermark içeren ekranlarda 25 Şubat ile 7 Mart tarihleri arasında oyunu deneme imkanı bulmuştu.

İşte o test edenlerden birinin oynanış görüntüleri sızdırıldı. Bu 5 dakikalık videoda bolca sansür çizgisi mevcut, bunun sebebi de watermarklar yüzünden oyunu kimin sızdırdığının bulunamamasını sağlamak.

Oyunda olacağı kesinlikle teyit edilen karakterler Batman, Superman, Wonder Woman, Harley Quinn, Shaggy, Bugs Bunny, Arya Stark, Tom ve Jerry, Jake the Dog, Finn the Human, Steven Universe, Garnet ve Reindog.

Sızan seslendirme dostalarından ise Tazmanya Canavarı, Marvin the Martian, LeBron James, Raven (DC Comics/Teen Titans) ve The Iron Giant gibi karakterlerin de oynanabilir dövüşçü olarak oyunda olacakları iddia edilmişti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum