Mutant Year Zero'nun Yeni Genişleme Paketiyle Aramıza Bir Mutant Geyik Katılıyor

Seed of Evil, Temmuz ayında çıkacak

The Bearded Ladies, X-COM benzeri başarılı taktik oyunu Mutant Year Zero: Road to Eden'in ilk genişleme paketini duyurdu. Seed of Evil ismindeki paket 30 Temmuz'da PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch için yayınlanacak.

Mutant Year Zero, geçtiğimiz sene aralık ayında yayınlanmış ve gizlilikle savaşı birleştiren sıra tabanlı savaşlarıyla büyük ilgi görmüştü. Oyun aslında İsveç yapımı bir masaüstü rol yapma oyununa dayanıyor ve içindeki mutant hayvan karakterleri, kendine has müthiş mizah anlayışı ile oldukça farklı bir deneyim yaşatıyordu.


Benim de oldukça beğendiğim oyunun incelemesini aşağıdaki görsele tıklayarak okuyabilirsiniz:

Seed of Evil genişleme paketi, oyunun Switch'e gelişiyle birlikte yayınlanacak. Ana oyunun hikayesini bittiği yerden devam ettirecek olan genişleme paketinde yeni haritalara ek olarak yeni tehditler de karşımıza çıkacak. Oyunu bitirdikten sonra tekrar oynamak için pek bir sebep kalmıyordu ama Seed of Evil sayesinde bu durum değişecek gibi görünüyor. Çünkü bu paketle birlikte oyuna yeni bir oynanabilir karakter de katılacak ve kendisi bir geyik. Big Khan ismindeki bu Kanada geyiği Ground Pound ve Flame Puke isminde iki yeni mutasyon yeteneğine de sahip. Videodan da gördüğümüz gibi bu mutasyonlar alan etkili ve oldukça da güçlü görünüyorlar.

Mutant Year: Seed of Evil'ın Steam satış fiyatı 41,25 lira olarak belirlenmiş. Normal fiyatının 15$ olduğunu düşünürsek konsollarda bunun yaklaşık iki katına satılacak demektir. Ana oyunun da 27 Mayıs'a kadar %40 indirimli olarak 53 liraya satıldığını hatırlatmış olayım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum