Müthiş Magikarp Şarkısı Hislerimize Tercüman Oluyor

Seni seviyoruz işe yaramaz!

Pokémon oynayan herkesin bir Magikarp anısı vardır. İşe yaramazlığı, 20. seviye olana kadar bize çektirdikleri ve her balık tutmaya çalıştığımızda karşımıza çıkması ile ünlü dünyanın en işe yaramaz Pokémon'udur Magikarp.

Pokémon'un resmi Youtube kanalında yayımlanan şarkı gerçekten bugüne kadar Pokémon oynamış herkesin düşüncelerini yansıtıyor. Hangimiz 500 Pokémon Doları vererek bu işe yaramazı satın almadık MT Moon'a girerken? Hangimiz "oh su Pokémon'um oldu yaşasın" diye sevindim ve her karşılaşmayı kaybettik? Zayıf İngilizcemiz ile Splash nasıl bir saldırıdır anlamak için yırtınmadık? Bütün bu yaşadıklarımızı bize film şeridi gibi sunan şarkı hem eğlenceli hem de dile takılan bir çalışma olmuş.

Şarkının orijinali ise 2016 yılında Japonca olarak çıkmıştı. O da bir hayli sevimli olsa da İngilizce halini daha çok sevdik ofisçe.

Sizin unutmadığınız Magikarp anınız var mı? Varsa çekinmeyin, yorumalarda bizimle paylaşın. Mesela kuzenimle benim aramda 20 senedir geyiğini döndürmüğümüz bir "umudumuz Magikarp" hikayemiz vardır. Siz paylaşın ben de sonra anlatırım :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum