Narcos Dizisinden Bir Çalışan Vurulmuş Bir Şekilde Ölü Bulundu

Dizinin yapısıyla bu ölümün bir araya gelmesi kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

 Netflix'in popüler drama dizisi Narcos bildiğiniz üzere ilk üç sezonunda Kolombiya'daki uyuşturucu kartellerini konu almıştı. İlk iki sezonda ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın yükselişini ve düşüşünü anlatan dizi, son sezonunda ise Cali Karteli'ni konu almıştı. Sezon finalinde ise bir sonraki sezonda konunun Meksika Kartelleri'ne kayacağını görmüştük.

Netflix'in Meksika'da geçecek sezon için lokasyon aramasında başı çeken mekan sorumlusu Carlos Munoz Portal, Mexico City'nin hemen dışarısında vurulmuş bir şekilde ölü bulundu. Dizinin ele aldığı konular da düşünülünce insanın aklına ister istemez ekstradan kötü şeyler geliyor. The Hollywood Reporter ve The Los Angeles Times'ın haberine göre 37 yaşındaki Portal, Hidalgo sınırlarının yakınlarında dizinin çekimleri için uygun bölgeler arıyordu. Hidalgo ise Meksika'nın cinayet oranı en yüksek şehri ve Meksika'da uyuşturucu bugün bile büyük bir sorun olarak karşımıza çıkıyor. 

Carlos Munoz Portal'ın neden vurulduğuna dair henüz resmi bir açıklama yok ve bu ölümün dizinin yeni sezon çekimlerini nasıl etkileyeceği de şu an için bilinmiyor. Umarız dizi ekibinin hayatını riske atacak bölgeler seçilmez ve bu tip üzücü bir haber daha duymak zorunda kalmayız.

13 yıldır Hollywood yapımlarında çalışan Portal'ın geçmişinde Man on Fire, The Legends of Zorro, Fast & Furios, Elysium, Sicario ve Spectre gibi yüksek bütçeli yapımlar yer alıyordu.

Netflix'ten konuyla ilgili bir baş sağlığı mesajı da yayımlandı. ABD'de prodüksiyon uzun yıllardır sorunsuz geçiyor ve ölüm haberi yaşanmıyordu, ancak 2017'de The Walking Dead ve Deadpool 2'den sonra üçüncü defa bir dizi/film yapımından ölüm haberi geldi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum