Narnia Günlüklerinden Yeni Film ve Diziler Yolda

Aslan'a ne oldu acaba?

C.S Lewis'in yazdığı Narnia Günlükleri daha önce film haline getirilmişti. 2005 yılında Aslan, Cadı ve Dolap, 2008 yılında Prince Caspian ve 2010 yılında Şafak Yıldızının Yolculuğu'nu sinemada izleme şansına erişmiştik. Pek beklentileri karşıladığı söylenmese de, özellikle düşük yaş kategorileri için eğlenceli filmlerdi. Yanlış anlaşılma olmasın, sevenler çocuktu demiyorum; genel kitlesi çocuklar olan bir film serisiydi. Gümüş Sandalye filminin de yolda olduğunu biliyoruz, o filmi de Joe Johnston yönetecek.

Netflix'ten bugün gelen açıklama ise heyecan verici. İlk kez bir firma Lewis'in romanlarının yedisinin de hakkını satın aldı. Bu da demek oluyor ki Netflix hikayelerin hepsini anlatacak. Fakat ne zaman veya nasıl olacağına dair bir bilgi yok. Sadece Narnia Günlükleri'nin yeni filmleri ve dizilerinin kapıda olduğunu söyleyebiliriz. Acaba Gümüş Sandalye'den sonrasını mı anlatacaklar, yoksa en baştan kendi bakış açılarıyla mı hikayeyi anlatacaklar. Bana göre en büyük soru işareti bu.

Eğer kitapları baştan yorumlamaya başlarlarsa hazırda var olan filmlerle kıyaslama yapılacağı bir gerçek ama Netflix muhtemelen karşımıza güzel yapımlarla çıkacaktır diye tahmin ediyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum