Natalie Portman, Thor 4'ten İlk Hikaye Detaylarını Paylaştı

Jane Foster'ın dönüş hikayesi

Marvel Sinematik Evreni içerisinde ilk kez bir karakter dördüncü solo filmine kavuşacak. Thor: Love and Thunder ile birlikte evrende Jane Foster'ı canlandıran Natalie Portman da MCU'ya geri dönüyor. Film duyurulduğundan bu yana hayranlar çizgi romanlardaki The Mighty Thor serisini beyaz perdede izlemek için sabırsızlanıyor. Portman son yaptığı açıklamada filmle ilgili bazı detayları aydınlatmış.

"Mjolnir'i kaldırıp, kaldırmayacağımı size söyleyemem. Ancak gerçekten heyecanlıyım. Kas yapmak için çalışmalara başladım. Film Mighty Thor çizgi romanını temel alacak. Orada Jane kanser tedavisi görürken bir yandan da kahraman oluyor.  Ne kadar fazla kadın süper kahraman olursa o kadar iyidir." diyen Portman hayranların yüreğine su serpti. Her ne kadar bu röportajında Mjolnir'i kaldırıp, kaldırmayacağını söylemese de Mighty Thor hikayesi çok fazla şeyi açığa çıkartıyor.

Ancak Portman'ın birkaç ay önceki açıklaması bu son röportajı biraz daha ilginç hale getiriyor. Jane Foster'ın kanser olup Thor'a doğru uzanan yolculuğunun MCU için fazla karanlık olduğunu söyleyen Natalie Hanım belli ki fikir değiştirmiş. Tabii Taika Waititi hikayeyi biraz daha MCU formatına getirip Portman'ı haklı da çıkarabilir. Tüm bunları 11 Şubat 2022'de film vizyona girince öğreneceğiz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum