Naughty Dog, Outbreak Day'i The Last of Us Day Olarak Değiştirdi

Mantıklı hareket

Son yedi senedir 26 Eylül günü The Last of Us hayranları tarafından Outbreak Day olarak kutlanıyordu, çünkü The Last of Us'ta dünyayı alt üst eden salgın tam olarak bu tarihte başlamıştı. Ancak bu yıl dünyamız gerçek bir salgınla karşı karşıya kaldı, neredeyse 1 milyon kişi hayatını kaybetti ve salgın hız kesmeden insanları etkilemeye devam ediyor. Hal böyle olunca da "haydi Salgın Günü'nü kutluyoruz" demek biraz fazlaca abes kaçacaktı. Naughty Dog da bunu düşünerek bu kutlamanın ismini resmi olarak The Last of Us Day olarak değiştirdi.

Naughty Dog, kutlamayı eski isim altında yapmaya devam etmenin doğru hissettirmediğini söylemiş haklı olarak. Ayrıca bu günün artık sadece oyunun hikayesinin yad edildiği değil, camiaya olan takdirlerini de gösterecekleri daha anlamlı bir gün olacağını da ekliyor stüdyo.

"Bu Cumartesi ve bundan sonraki 26 Eylül'ler The Last of Day ismiyle bilinecek ve The Last of Us Part II'nin de çıkışıyla aramıza katılan milyonlarca yeni oyuncu ile büyüyen camiamızı da yansıtacak. Oldukça heyecan verici planlarımız var ve bunları birkaç gün içinde sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz" denmiş açıklamada.

Naughty Dog cumartesi günü ne açıklamalar yapacak merakla bekliyoruz. Seri muhtemelen bir noktada aynı PS3'ten PS4'e geçiş gibi PlayStation 5'e de, daha da geliştirilmiş halde gelecektir. Kim bilir, belki de buna dair bir şeyler öğreniriz, çıkış tarihi falan verilir.

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
23 Eylül 2020 20:29

gönül joel'li flashbackli bir dlc bekler ama multiplayer desteği sunacaklar diyorum ve çekiliyorum.

Parolamı Unuttum