Naughty Dog, Uncharted 5'e Kapıyı Araladı

Tavuk biraz daha altın yumurtlamasın mı?

Uncharted 4 oldukça güzel ve tatmin edici biçimde sonlanmıştı ve sonrasında Naughty Dog ana seri hakkında sessizliğe büründü. 2017'de Uncharted: The Lost Legacy yayınlandı ama bu Uncharted 4'ün bağımsız bir genişlemesiydi diyebiliriz, içerisinde Nathan Drake'i göremediğimiz tek Uncharted oyunuydu ayrıca.

RETRO Replay'in YouTube'daki The Last of Us yayınının son bölümünde sunucular Nolan North (Nathan Drake'i seslendiren kişi, biliyorsunuz) ve Troy Baker, Ellie'yi seslendiren Ashley Johnson ve The Last of Us'ın kreatif direktörü Neil Druckmann'ı konuk ettiler. Druckmann da bildiğiniz gibi Uncharted serisi için çok önemli bir isim, ilk oyunun tasarımında Amy Hennig ile çalışan Druckmann, ikinci oyunun da baş tasarımcısıydı. Uncharted 4'ün kreatif direktörü ve yazarlarından biriydi ayrıca.

Druckmann videonun sonuna doğru yeni bir Uncharted oyunu için kapıyı açık bıraktı: "Öncelikle, bu oyunu yapmak istiyor muyuz? Sony bize seçme özgürlüğü verdiği için çok şanslıyız. Uncharted 4'ü yaptık ve ondan sonra da başka bir Uncharted yapmadık. Belki günün birinde yaparız. Duruma bakacağız"

Bunun üzerine araya giren North, "bunun hakkında konuşuruz. Ama bu söylediğin şey internette büyük yankı uyandıracak" diyerek bu görüşü destekliyor :)

Druckmann'ın sözlerinden Naughty Dog, Uncharted 5 yapmak isterse bu konuda özgür olduğunu çıkarabiliyoruz, bu da stüdyo açısından güzel bir şey. Zaten Sony'nin de böylesine önemli bir seriye yeni oyun gelmesine karşı çıkacağını düşünmek saflık olurdu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum