Naughty Dog Yeni Projesi İçin Çok İddialı Konuşuyor

Algıları değiştirecekmiş

The Last of Us ve Uncharted 4'ün kreatif direktörü Neil Druckmann, Naughty Dog'un üzerinde çalıştığı yeni oyunu hakkında iddialı konuştu. Druckmann'a göre bu yeni oyun "ana akımın oyunlara algısını değiştirecek" nitelikte olacakmış.

Sony röportajında konuşan Druckmann hangi rüya projesinin gerçeğe dönmesini isterdi şeklindeki soruya "zaten çeşitli rüya projelerinde çalıştığım için şanslıyım" dedikten sonra "şu anda da yenisi için çok heyecanlıyım" şeklinde konuşmuş. Druckmann henüz duyurulmamış bu proje için Naughty Dog'un şimdiye kadarki en heyecan verici işi diyor.

"Benim büyüdüğüm zamanların aksine, tüm yaş gruplarını aşan ve giderek büyüten bir oyun sevgisi var. Bu değişim, oyuncular ve oyuncu olmayanlar arasındaki boşluğu dolduracağını umduğum The Last of Us dizisiyle özellikle vurgulandı. Dizinin başarısı, sunduğu zengin ve sürükleyici deneyimleri göstererek oyunları ön plana çıkardı. Bu görünürlük beni sadece mevcut projemiz için değil, oyunların küresel bir izleyici kitlesini cezbetme potansiyeli açısından da heyecanlandırıyor. Özellikle de The Last of Us'ın başarısının ardından bu yeni oyunun nasıl tepkiler alacağını görmek için sabırsızlanıyorum, zira bu oyun ana akım oyun algısını yeniden tanımlayabilir."

Druckmann sözlerine şöyle devam etmiş: "Kitlelerle bağ kuran yeni fikirler bulmak için riskler almak zorundasınız. Uncharted listelerde fırtına gibi esen bir başarı öyküsü olmuş olsa da, stüdyomuzun The Last of Us gibi yeni bir seriyle yeniden yeniliğe gitmesi çok önemliydi. Çoğu firma kar getiren serilere yapışıp kalmakta ısrar ediyor, ama Sony'nin kültür ve felsefesi bize yeni fikirler peşinde koşma gücü veriyor."

Bu da yeni projenin The Last of Us 3 olmadığı yönünde güçlü bir kanıt sayılabilir. O oyunu da günün birinde göreceğiz tabii ki, ama henüz Naughty Dog cephesinden konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
27 Mayıs 2024 13:19

ps3ün sonunda ilki ps4ün sonunda ikincisi çıktığına göre last of us 3 ps5 neslinin sonunda ancak çıkar..

Atlas Estrella
24 Mayıs 2024 14:48

Ulan Last Of Us 3'ü görmeye ömrümüz yeter mi acaba? Adamlar 10 yılda bir oyun çıkarıyor. 10 yıl beklediğimize değiyor gerçi, o ayrı...

Parolamı Unuttum