NBA 2K21'in İlk Kapak Yıldızı Portland Trail Blazers'tan

Üç kapaktan ilki belli oldu

NBA 2K21'in çıkış tarihi henüz belli değil (tarih yarın duyurulacak) ama 2K Sports bu hafta içinde üç kapağını da oyuncuların beğenisine sunacak. Tanıtılan ilk kapak oyunun mevcut nesil versiyonunun kapağıydı ve bu onur Portland Trail Blazers'ın oyun kurucusu Damian Lillard'ın oldu.2012 yılında Draftlarında Blazers tarafından seçilen Lillard, aynı yıl NBA Yılın Çaylak Oyuncusu ödülünü kazanmıştı. Ayrıca bu kadar kısa süre içerisinde bile Blazers tarihinde 4 kere All-Star seçilmeyi başaran 4 basketbolcudan biri olma şansına da erişti Lillard.

29 yaşındaki oyuncu, kapağa seçilmesini büyük heyecanla karşılamış ve "Hayallerim gerçek oldu. Dreamcast günlerinden beri 2K oynuyorum!" diyerek sevincini takipçileriyle paylaşmış. Oyunu bu kadar seven bir oyuncunun kapağa seçilmesi de ayrıca hoş olmuş.

NBA 2K21'de bu sene üç farklı kapak göreceğiz. PS4, Xbox One, Windows PC, Switch ve Stadia oyuncuları 'mevcut nesil' kapağında Damian Lillard'ı görecekler. Duyurulmasını beklediğimiz diğer iki kapaktan biri gelecek neslin kapağı (PS5 ve Xbox Series X), üçüncüsüyse Legend Edition kapağı.

PS5 sunumunda Zion Williamson'u görmüştük, bu da kendisinin yeni nesil kapakta yer alacağı iddialarını güçlendiriyor. New Orleans Pelicans'ta oynayan Williamson, 2019 draftlarında 1. turda 1. sıradan seçilmişti.

Legend Edition kapağında ise şahsen ben de çoğu kişi gibi Kobe Bryant'ı görmeyi çok istiyorum, umarım 2K bu dileğimizi gerçekleştirir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum