NBA 2K23, Oynanışta “Özgünlük” Vadediyor

Vaatler gerçekleşecek mi, 1 ay sonra göreceğiz

NBA 2K serisi, her yıl yeni oyunuyla karşımıza çıkan serilerden. Haliyle, bir sonraki oyunu da “Acaba bu sefer nasıl olacak, yine aynı oyunu yenilenmiş kadrolar ve ufak tefek yeniliklerle mi sunacaklar, yoksa bu sefer ciddi bir değişiklik olacak mı?” soruları eşliğinde bekliyoruz. NBA 2K23’ün çıkışına yaklaşık 1 aylık bir süre kalmışken, bu sorulara kısmen cevap veren bilgiler paylaşıldı. Geçtiğimiz gün paylaşılan fragmanla da bunların bir kısmını görmüş olduk:

NBA 2K23’ün oynanış kısmına yapılan iyileştirmelere değinilen açıklamada; daha özgün animasyonlar, yeni yetenekler, kontrollerdeki yenilikler gibi çeşitli detaylardan söz ediliyor.

Hatırlarsanız 2K22’de savunma kısmına odaklanan iyileştirmeler ön plandaydı, incelemede de kısaca buna değinmiştik. Bu yıl, oyunun hücum kısmına odaklanan yeni özellikler ve güncellemelerden bahsediliyor. 2K’in tespitine göre; 2K22’de takımın kısaları (özellikle SG pozisyonundaki oyuncularımız) ciddi avantaj sahibi olabiliyor ve özellikle çevrimiçi mücadelelerde dış atışlar maçın kaderini belirleyebiliyorken, 2K23 ile beraber artık potaya hücumu da ön plana çıkarabilecek güncelleştirmeler yapılmış durumda. Artık pota altı oyuncularını daha çok ve daha etkin kullanabilirsiniz. İşin savunma kısmı da tabii es geçilmemiş yine. Orada da oyuncuların geri dönüşleri dikkate alınarak bazı iyileştirmeler yapılmış.

Yeni kontrol şeması, yeni özellikler, yeni rozet sistemi derken bu sene bizleri daha farklı bir oyun bekliyor gibi görünüyor. Bahsedilen bu iyileştirmelerin ve özelliklerin ne kadar farklı bir tecrübe sunacağını, 9 Eylül’den itibaren hep beraber test ederiz artık. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum