Need For Speed: Hot Pursuit Remastered, 24 Haziran’da EA Play’e Gelecek

Doğal olarak Game Pass’e de geliyor :)

Electronic Arts’ın abonelik sistemi EA Play içerisinde Battlefield serisinden Star Wars oyunlarına, FIFA, Madden, NHL, NBA gibi spor oyunlarından Dragon Age, Mass Effect, Crysis gibi serilere pek çok oyun yer alıyor.

Bu listeye son olarak Knockout City eklenmişti. Listeye eklenecek bir diğer oyun da belli oldu. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında oyun severlerle buluşan Need For Speed: Hot Pursuit Remastered; bu ay içerisinde EA Play oyunları arasına katılacak:

2010 yılında çıkan NFS: Hot Pursuit’in Remastered versiyonu; geçtiğimiz yıl içerisinde duyurulup 13 Kasım’da da çıkış yapmıştı. Çapraz platform desteğiyle gelen Remastered versiyonunda, “Autolog” isimli bir özellik de sunuluyordu; bu özellik sayesinde arkadaşlarınızın oyundaki ilerleyişini görebiliyor, istatistiklerinizi karşılaştırabiliyordunuz.

NFS serisi için o beklenen geri dönüş bir türlü gelemedi, ama yine de seriyi takip edenler için NFS: Hot Pursuit Remastered’ın, çıkışının üzerinden henüz 1 yıl bile geçmeden, 24 Haziran’da EA Play’e eklenmesi güzel bir haber olsa gerek. Hele bir de Game Pass abonesiyseniz, ekstra bir ücret ödemenize gerek kalmadan oynamanız mümkün olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum