Neil DeGrasse Tyson Sunar: Space Odyssey

Ground control to Major Tom..

Ünlü astrofizikçi Neil deGrasse Tyson yıllardır "offff ne güzel" dediğimiz her şey için çıkıp gerçek fizik kuralları çerçevesinde imkansız olduğu söylemesiyle meşhurdur. Bu muhabbetten sıkılmış olacak ki sazı artık eline alıyor.

Whatno Entertainment'ın çıkartacağı yeni oyun Neil DeGrasse Tyson Present: Space Odyssey adından da anlaşılabileceği gibi Neil DeGrass Tyson ile ortak yürütülen bir proje. Kendisi hem oyunun temelinde yer alan fizik bilgilerinin gerçekliğini kontrol edecek hem de oyun içerisinde sadık yardımcımızı canlandıracak. Oyun ise oldukça enteresan gözüküyor. Uzayın derinliklerine yapacağımız yolculuklarda yeni gezegenler keşfedecek, güneş sistemlerini kontrol edebileceğiz. Hatta bu gezegenlerde hayat başlatıp ilerleyen zamanlarda kolonileşmeye kadar götüreceğiz. Neil DeGrasse Tyson'ın yanı sıra Bigelow Aerospace ve National Space Society gibi işin uzmanları da oyunun yapımında danışman olarak yer alacak.

Fikir olarak ağız sulandırıcı duruyor. Bir de rahmetli David Bowie'den Space Odyssey'i oyunun açılışına koyarlarsa tadından yenmez.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum