Neil Druckmann, Naughty Dog’un Eşbaşkanı Oldu

TLOU 2, Druckmann’a yaradı

The Last of Us Part II, bu yılın kendisinden en çok bahsettiren oyunlarından. Altın Joystick ödüllerine damga vurdu, The Game Awards 2020’nin de en iddialı yapımı olduğunu söyleyebiliriz. Hal böyle olunca geliştirici cephesinde de yüzler gülüyor. Oyunun bu performansı en çok da Neill Druckmann’a yaramış gibi.

Naughty Dog’un Başkanı Evan Wells imzalı olarak paylaşılan açıklamada, şirket içerisinde bazı terfilerin gerçekleştiği duyurulurken, bu terfilerden en dikkat çekicisi Neil Druckmann’ın Başkan Yardımcısı pozisyonundan Eşbaşkanlık pozisyonuna terfi etmesi. Alison Mori ve Christian Gyrling ise, yeni başkan yardımcıları oldu.

> The Last of Us Part II - İnceleme

Neil Druckmann, TLOU 2’nin başarısı sonrasında daha önce Christopher Balestra tarafından yürütülen eşbaşkanlık görevini almış oldu. Balestra’nın 2017’de emekliye ayrılmasından itibaren Evan Wells, başkanlık görevini tek başına yürütmekteydi. Şimdi yeniden eski sisteme dönülmüş ve iki başkanlı olarak yola devam kararı verilmiş.

Bu yeni görevlendirme Druckmann’ın önümüzdeki dönemdeki projelere yaklaşımını nasıl etkileyecek, hep birlikte göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum