Netflix Animesi Edgerunners, Cyberpunk 2077'nin Oyuncu Sayısını Uçurdu

Animeyi izleyen oyuna geliyor

Cyberpunk 2077 çıkış tarihinden beri en yüksek oyuncu sayılarına tırmandı ve bunun sebebi Netflix'te başlayan Edgerunners animesi.

Hem Cyberpunk: Edgerunners'ın yayınlanması, hem de oyunun bir kez daha büyük bir yamaya kavuşmasıyla birlikte eş zamanlı oyuncu sayısı 85000'i geçmiş durumda. Bu sayı oyunun çıkışından beri ulaşılan en yüksek oyuncu sayısı. Şubat 2021'den beri sürekli olarak gerileme halinde olan oyuncu sayısı, 18 Eylül akşamı 85555'e ulaşarak oyuna olan inancı tazeledi diyebiliriz.

Cyberpunk 2077'nin oyuncu sayısı bir kez daha böyle bir geçici yükseliş yaşamıştı, o da 2021'in Şubat ayında yayınlanan büyük yama sonrasıydı. O zaman bile oyuncu sayısı anca 59 bin civarına çıkabilmişti.

CD Projekt Red geçen hafta da Cyberpunk 2077'in ilk ve tek DLC'si olacak olan Phantom Liberty'i duyurmuştu. Eski nesli pas geçerek sadece yeni nesle çıkacak olan genişleme paketinin çıkış tarihi ise 2023.

YORUMLAR
biwaly
21 Eylül 2022 11:46

Anaa bu anime miymiş? Ben de Amerikan çizgi dizisi sanmıştım. :) 

Aga internette çok övüyorlar çünkü yorumların çoğunu bariz Netflix'in paralı yorumcuları yazıyor ama tanıdığım kimse sevmedi bunu. Çok zorlama bir hikaye. 2. bölümden sonra romantik komedi oluyor. Ana çocuk resmen Siber Naruto. Anime gibi de değil ki, her şeyi resmen Ben 10 gibi. Looney Tunes gibi çocuk diğer çocuğu kelimenin tam anlamıyla duvara çiviliyor ama kimse ölmüyor LEL.

creepylord
19 Eylül 2022 18:14

Valla sıfır beklentiyle oturdum başına, bitirene kadar kalkamadım. Tadı damağımda kaldı, ben de oyuna girdim :D Bir kaç beyin kızartıp çıktım. Muhtemelen benzer hisleri yaşadı insanlar da.

Parolamı Unuttum