Netflix, Chadwick Boseman'ın Son Filmini Yıl Sonunda Yayınlayacak

Duygusal anlar bizleri bekliyor

Her anlamda kabus gibi geçen 2020 yılı içerisinde kötü haberler tez gelir oldu. 3 gün önce Chadwick Boseman, kolon kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Başarılı oyuncunun arkasında bıraktığı iz ve mirası ise bizimle birlikte yaşamaya devam ediyor. Boseman'ın son filmi Ma Rainey's Black Bottom, Netflix üzerinden yayınlanacak.

Normal şartlar altında 31 Ağustos'ta yayınlanacak olan film yaşanan trajik olay nedeniyle süresiz olarak ertelenmişti. Son gelen haberler Netflix'in filmi 2020 yılı bitmeden yayınlayacağını belirtiyor.

The Los Angeles Times'ın haberine göre Netflix, Ağustos sonu için planlanan Ma Rainey'i 2020'nin sonlarına erteledi. Firmanın içerik müdürü Ted Sarandos, "Chadwick, hem ekranda hem de gerçek hayatta bir süper kahramandı. Hastalığıyla savaşırken çıktığı çalışma seviyesini hayal etmek bile imkansızdı. Onun bir insan ve sanatçı olarak bıraktığı miras milyonları etkileyecek. Bu zor dönemde dualarımız o ve ailesi için." açıklamasında bulundu.

George C. Wolfe'unu yönetmenliğini yaptığı Ma Rainey's Black Bottom ile birlikte Chadwick Boseman'ı son kez izleme şansına erişeceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum