Netflix'e HoloLens Desteği Geliyor!

HoloLens ile daha keyifli!

Netflix, internet üzerinden aktif olarak film ve dizi yayını yapan gayet başarılı bir portal. Özellikle ülkemize de gelmesi sonucu kullanıcı sayısının da bir hayli arttığı portal'a yeni bir özellik geliyor. HoloLens!

HoloLens, Windows 10 işletim sistemine sahip hologram olarak yansıtıcı bir donanım. Kullanıcıların gözünün önünde olan görüntüyü çevrelerinde bulunan herhangi bir yere sabitlemesine, beğenilerine göre boyutlandırmasına, hatta yürürken bile takip edebilme imkanı sunan bir cihaz. Ayrıca, kullanıcılar ile sesli iletişime geçebiliyor.

HoloLens desteği getirme nedenleri ile ilgili olarak şirket sözcüsü; "Misyonumuz masaüstü ve dizüstü bilgisayardan, tabletlere ve telefonlara, ayrıca HoloLens ve VR cihazlarına kadar çeşitli cihazlarda tüm Windows uygulaması kullanıcılarına harika bir deneyim sunmak" olarak açıklama yapmış.

Yukarıdaki özelliklerin ne kadarı Netflix'e dahil ediliyor bilemiyoruz. Ancak, bu gelişmenin olması bile oldukça heyecanlandırıcı. Getirilmesi planlanan HoloLens özelliği Gear VR ve Google Daydream ile uyumlu olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum