Netflix İçin Yeni Tiger King Bölümleri Yolda

Dört yanımız kaplan olacak

Netflix'te yayınlanan Tiger King belgeseli bildiğiniz gibi izlenme rekorları kırdı, artık Joe Exotic'i tanımayan kalmadı. Bu müthiş popülarite elbette ileriki dönemde daha fazla Tiger King içeriği görmemize neden olacak, örneğin bunlardan biri başrolünde Nicolas Cage'in yer alacağı sekiz bölümlük bir kurgu dizi. Nicolas Cage’in kariyerindeki ilk televizyon projesi olacak olan bu Tiger King, karşılaşacağımız tek yeni Tiger King içeriği değil.

Netflix'teki orijinal Tiger King'i hazırlayan ekip, şimdi de yeni bölümler peşinde ve bu sefer de 2003 yılında sihirbaz Roy Horn'un bir beyaz kaplan tarafından saldırıya uğramasıyla ilgili detayları araştırmaya başlamışlar. Las Vegas’ta uzun yıllar gösteri yapan Siegfried & Roy ikilisinin ünlü ismi Roy Horn, 2003 yılındaki bir gösteri sırasında Montecore ismindeki beyaz kaplanın gazabına uğramış, Montecore Horn'u boynundan ısırarak sahnenin dışına sürüklemiş, Horn'un vücuduna ciddi zararlar vermişti. Horn yakalandığı korona virüsünden kurtulamayarak 8 Mayıs'ta hayatını kaybetti, muhtemelen bunun da üzerine Tiger King yapımcılarının kafasında ampul yanmış olsa gerek.

THR'ın haberine göre Tiger King yapım ekibi kaza sırasında Siegfried and Roy ekibinin kaplan bakıcısı olan Chris Lawrence ile irtibat kurmuşlar. Şimdilik detaylar pek belli olmasa da ileriki tarihlerde daha fazla Tiger King bölümü göreceğimize kesin gözüyle bakabiliriz. Tabii mevcut Tiger King belgeseli kadar ilgi görür mü, onun kadar tartışmalı içeriklere sahip olur mu, o kısmını henüz bilmiyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum