Netflix, İlk Witcher'ı Oynaması İçin Jason Momoa'yı İstiyor

Blood Origin'den ilginç haberler

Netflix'in en popüler dizilerinden birisi olan The Witcher ikinci sezonuyla karşımıza çıkmaya hazırlanırken, çeşitli yan diziler için de çalışmalar devam ediyor. Witcher Evreni'nin kökenlerini ve ilk Witcher'ı konu alacak Blood Origin mini dizisi de epey ilgi çekici gözüküyor. Altı bölümden oluşacak olan dizi için iddialı bir başrol arayan Netflix, ilk Witcher'ı canlandırması için Jason Momoa ile temas halinde. 

Redanian Intelligence'in haberine göre Momoa'nın rolü alma ihtimali epey yüksek. Birkaç başka kaynak da Jason Momoa'nın rol için Temmuz ayından beri baş aday olduğunu açıkladı. Geralt of Rivia'nın doğumundan bin yıl önceye gideceğimiz Blood Origin dizisinde Elfler, insanlar ve yaratıkların bir arada yaşadığına ve Conjunction of the Spheres (Kürelerin Birleşimi)olayının yaşandığına tanıklık edeceğiz. 

Şu an için ön hazırlık sürecinde olan Blood Origin'in çekimleri The Witcher'ın ikinci sezonu yayınlandıktan sonra başlayacak. Nightmare of the Wolf animasyonuyla da evreni genişletmeye hazırlanan Netflix'in sıradaki Witcher projesini ise merakla bekliyoruz. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum