Netflix'in Death Note'undan L ve Light'ın Bir Sahnesini İzledik ve Açıkçası Beğendik

L olmuş da Light sanki biraz, sanki olmamış gibi?

 Netflix'in dünyanın en popüler anime/mangalarından biri olan Death Note uyarlamasına biraz temkinli yaklaşıyorum. Her ne kadar projenin arkasında Netflix olsa da bu arkadaşlardan ortalamanın altında işler de görmedik değil neticede. Evet, sana bakıyorum Iron Fist...

Neyse efendim, Netflix'in son paylaştığı videoda serinin ana karakteri Light Yagami (filmde soyadı Turner) ile L'in karşı karşıya gelişini görüyoruz. L'in siyahi olması başlangıçta büyük tepki çektiyse de LaKeith Stanfield karakterin hakkını başarıyla vermiş gibi duruyor. Bu kısa sahnede okuduğum L'i gördüm adeta. Tavırlar, duruş ve hareketleriyle L karşımda gibiydi. Bununla birlikte aynı güzel şeyleri ne yazık ki Light'a hayat veren Nat Wolff için hissedemedim. Biraz fazla düz hissettirdi. Umarım sahne kısa sürdüğü için böyle düşünüyorumdur ve bana aksini kanıtlar. 

Death Note'un Netflix versiyonunda Margaret Qualley (Mia), Paul Nakauchi (Watari, Shea Whigham (James Turner) ve Willem Dafoe (Shinigami Ryuk) karşımıza çıkacak. Filmin tüm bölümleri 25 Ağustos'ta Netflix'te çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum