Netflix'in The Witcher Dizisinde Yer Alacak Karakterler Belli Oldu

Karakter kadrosu gayet iyi görünüyor

Hakkında uzun zamandır yeni bir şeyler duymadığımız The Witcher Netflix dizisiyle ilgili gelişmeler bir anda hızlanıverdi. Pazartesi günü dizinin pilot bölümünün senaryosunun hazır olduğunu öğrenmiştik. Haberin kaynağı bizzat senaryoyu kaleme alan isim Lauren S. Hissrich'ti ve Hissrich şimdi de dizide yer alacak karakterleri açıklayıverdi. Sizin de bizim gibi The Witcher ile ilgili her şeyi çok sevdiğinizi biliyoruz, televizyon dizisi fikri de o yüzden sanırım hepimize acayip çekici geliyor.

Henüz dizinin konusunun nasıl olacağına dair bir fikrimiz olmasa da dizide yer alacak karakterler sayesinde az çok fikir yürütmemiz mümkün olabilir. Hissrich'in diziyle ilgili ard arda yolladığı tweet'ler sayesinde dizide hangi karakterleri göreceğimizi öğrenmiş olduk.

Buna göre dizinin başrolünde... Sıkı durun, çünkü bu büyük bir sürpriz... Geralt var! Şaka şaka, tabi ki Geralt var başka kim olacaktı ki. Ama dizide Roach'un da bulunacağını bilmek belki hoşunuza gider. Roach'suz bir Geralt düşünülemez zaten.

> Conan the Barbarian Televizyona Taşınıyor

Tabi ki Yennefer'siz, Ciri'siz, Triss Merigold'suz Geralt da düşünülemez; bu üç başlıca karakter de dizide kesin olarak yer alacaklar. Bunlar dışında Cahir, Regis, Vilgeforz, Emhyr, Milva Barring, Leo Bonhart ve Borch Three Jackdaws da dizide bulunacağı kesinleşmiş olan karakterlerden diğerleri. Bu isimlerden bazılarını anımsamakta güçlük çekmiş olabilirsiniz, çünkü dizi oyunları değil de Sapkowski'nin romanlarını konu alıyor. Bu kısımdaki bilgilerden bazılarını kitapları okumamış okurlarımız için spoiler içeriyor olabileceği gerekçesiyle kaldırdım. Leo Bonhart inanılmaz derecede acımasız bir kelle avcısı, Vilgeforz büyük bir büyücü ve Borch Three Jackdaws ise bilinen iki altın ejderhadan biri olan Villentretenmerth'nin şekil değiştirdiğinde kullandığı isimlerden biri.

> Netflix Gibi İnternet Yayıncıları da RTÜK'e Bağlanıyor - Sansürler Yolda Mı?

Dizinin yayına hazır gelmesi için önümüzde hala çok uzun bir süre var, bildiğiniz gibi Netflix tüm sezonu aynı anda yayınladığı için önceden pilot bölümü izleme şansımız da olmayacak. Ama en azından Hissrich'in dizinin ilerleyişi hakkında açık sözlü olduğunu görmüş olduk ve bir şekilde gelişmelerden de devamlı haberdar olacakmışız gibi bir his var içimde.

Dizideki karakterler de belli olduğuna göre "şu rolü şu kişi oynamalı" diye tahminlere başlayabiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum