Netflix Messiah'ın İkinci Sezonunu İptal Etti

Yolculuk buraya kadar

Netflix'ten yeni bir iptal haberi daha geldi. Son ayların popüler dizileri arasında olan ve ilginç bir şekilde son bulan Messiah'ın ikinci sezonu rafa kaldırıldı. İptal haberi, Wil Traval'ın Instagram sayfasında paylaştığı fotoğraftan geldi.

"Üzücü bir gün" ifadeleri ile yazısına başlayan Traval, Netflix'in kendisine ulaştığını ve ikinci sezonun iptal edildiğini öğrendiğini belirtmiş. Tüm hayranlara ve desteklerini gönderen herkese teşekkür ettiklerini dile getiren ünlü oyuncu sözlerini "keşke her şey daha farklı olsaydı" cümlesi ile bitirmiş.

Messiah, Suriye'de ortaya çıkan ve mesih olduğunu iddia eden bir karakterin öyküsünü anlatıyordu. Tüm CIA ajanlarının peşine düştüğü bu karakter kendisine bir takipçi kitlesi yaratmayı başarıyordu.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre Netflix'in iptal kararı almasının arkasında COVID-19 salgını yatıyor. Dizinin dünyanın farklı yerlerinde çekiliyor olması Netflix yapımcılarının ikinci sezonu iptal etmesine sebep olmuş. Salgının ardından dizinin dönüp dönmeyeceği ise henüz netleşmiş değil.

YORUMLAR
İses
27 Mart 2020 14:19

Çok iyi olmuş. Bir evancelist peobagantasına sonverildi. 

Parolamı Unuttum