Netflix, Telltale'in Durumuna Rağmen Stranger Things Oyununda Kararlı

Stranger Things öyle ya da böyle geliştirilecek

Telltale'in çöküşünün ardından geliştirilmekte olduğunu bildiğimiz bazı oyunların akıbeti merak konusu oldu, bunlardan biri de Stranger Things oyunuydu. Telltale'in yapmış olduğu açıklamada dikkat çekici bir kısım kaldı, işten çıkarılmayan 25 kişilik ufak bir grubun stüdyonun partnerlerine karşı olan yükümlülükleri yerine getirmek için çalışmaya devam edeceği söyleniyordu. Burada bahsi geçenlerin Netflix için geliştirilen Minecraft: Story Mode ve Stranger Things oyunları olduğunu düşünmüştük açıkçası.

Netflix'ten gelen açıklama da bunu doğrular nitelikte, ama bu oyunlardan yalnızca birinin Telltale'de kalan ekip tarafından geliştirileceği, diğerinin ise kendisine yeni bir stüdyo aramaya başladığını öğrenmiş olduk.

Netflix'in açıklaması şöyle diyor: "Telltale Games hakkındaki haberler bizi oldukça üzdü. Geçmişte mükemmel oyunlar geliştirdiler ve sektöre unutulmaz bir iz bıraktılar. Minecraft: Story Mode planlandığı gibi geliştirilmeye devam ediyor. Stranger Things evrenini interaktif medyaya taşımak için diğer seçeneklerimizi değerlendiriyoruz."

Buradan çıkan net sonuç ise Netflix'in Stranger Things oyununda kararlı olduğu ve bu oyunu başka bir stüdyoya emanet edeceği.

Bu konudaki bir başka gelişme ise şu: Telltale'in üzerinde çalışmakta olduğu Stranger Things'in görüntüleri de ortaya çıktı sevgili Oyungezerler! Grafik tarzı olarak stüdyonun diğer oyunlarını anımsatsa da yeni motorun etkileri de net biçimde görülebiliyor. Netflix tüm bu projenin çöpe gitmesine izin mi verecek, yoksa bu kaynakları kullanarak mı bir şekilde oyunun geliştirilmesini sağlayacak, onu zaman içinde göreceğiz.

Oyunun sızdırılan görüntülerini aşağıda izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum