Netflix'ten The Witcher TV Dizisi Geliyor!

Kitapların yazarı Andrzej Sapkowski hikaye danışmanı olarak yer alacak.

Netflix bir efsaneye daha imza atmaya hazırlanıyor. The Witcher Serisi dizi olarak karşımıza çıkacak. Daha önce de kısa ömürlü bir The Witcher TV mini dizisi izlemiştik, ancak kalite olarak zayıftı ve dizinin asıl dili Lehçe olduğu için çok fazla kitleye ulaşamamıştı. 

geralt-10-aktor

Polonyalı ünlü yazar Andrzej Sapkowski'nin ünlü kitap serisi The Witcher, oyun dünyasını da fethetmiş ve büyük bir zevkle oynadığımız The Witcher oyun serisine de atalık ediyor. Bunu bilmeyen bir oyuncu yoktur tabii, ama yine de not olarak düşelim. 

Oyun serisi ile ilgili olarak sıklıkla rahatsızlığını belirten serinin yazarı Sapkowski de diziye süpervizörlük edecek ve baş danışman olarak kadroda yer alacak. Sapkowski, "Netflix benim hikayelerimin dizisini yapacağı için heyecanlıyım. 30 senemi harcayarak yazdığım hikayelerin temeline ve temalarına sadık kalacak bir dizi olacak." dedi.

The Witcher oyunlarının efsanevi fragmanlarını çeken Tomasz Baginski (ki kendisi Cyberpunk 2077'nin fragmanını da çeken kişi) her sezon en az bir bölüm çekecek. 

efsane-kilic-ustalari-galeri-haberici

Dizide Geralt'ın hangi maceralarını izleyeceğimiz henüz belli değil. Hatta Geralt'ı bile kimin oynayacağı belirsizliğini koruyor. Böylesine ağır ve güçlü bir oyunculuk gerektirecek role nasıl bir oyuncu bulacaklarını çok merak ediyorum açıkçası. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum