Netflix Türkiye, Ücretsiz Deneme Özelliğini Kaldırdı

Suistimal de bir yere kadar

Netflix'in ücretsiz deneme özelliğini kullanmayı sevenler için kötü bir haberimiz var: artık Netflix Türkiye'de bu özellik mevcut değil!

Normalde Netflix sayfasına girdiğinizde "30 Gün Ücretsiz Deneme" bağlantısıyla karşılaşıyor ve paket satın almadan önce platformu tanıma amaçlı olarak ücretsiz üyelik başlatabiliyordunuz. Ancak çoğunuzun da bildiği gibi bu durum özellikle ülkemizde ciddi biçimde sömürülüyordu, sanal kartla açılan üyeliklerin de çeşitli forumlarda normalden ucuza satıldığına şahit olmuşsunuzdur.

Netflix'in bu uygulamayı daha genele yayıp yaymayacağını henüz bilmiyoruz, ama kesin olan şey artık ülkemizde 30 günlük deneme süresinin olmadığı.

Netflix Yardım Merkezi'ndeki Ücretsiz Denemeler Hakkında kısmında ise şu ibare bulunuyor:

“Şu anda ülkenizde ücretsiz deneme sunulmamaktadır. Yeni üyeliğinizi başlatmak için Netflix.com adresine gidin, size en uygun planı ve ödeme seçeneğini seçin, e-posta adresinizi girin, bir parola belirleyin ve izlemeye başlayın."

30 günlük deneme süresinin ileride tekrar geri gelip gelmeyeceğine dair de henüz bir bilgi yok, Netflix Türkiye'den konuyla ilgili bir açıklama yapılıp yapılmayacağı da merak konusu.

YORUMLAR
sSnake
5 Şubat 2020 12:21

Bu konularda ne amele ver rezil milletiz arkadaş. Sonra sızlanıyoruz Avrupa birliği almadı bizi diye. Birliğe girdiğimiz ilk ayda birliği çökertirdik üçkağıtçılığımızla.

Parolamı Unuttum