Netflix, Uygun Fiyatlı Mobil Paketini Sundu [Güncellendi]

Sadece mobilden izleyenler için güzel tercih

GÜNCELLEME: Netflix, konuyla ilgili şöyle bir açıklama gönderdi, onu da sizinle paylaşıyoruz: "Netflix’i daha da eğlenceli ve rahat ulaşılır hale getirmek için sürekli yeni yollar aramaya devam ediyoruz. Bu amaçla, Netflix’in mobil cihazlardan daha düşük fiyata izlenmesi ya da daha kısa süreli abonelikler gibi seçenekleri belirli ülkelerde test etmeye başladık. Fakat bu testler herkese açık olmadığı gibi, bu testlerdeki uygulamaları da hiçbir zaman hayata geçirmeyebiliriz."

- o -

Netflix, uygun fiyatlı mobil paketini Türkiye'de de teste açtı. Netflix'in bu servisi, yayınları yalnızca mobil uygulama üzerinden kullanan kullanıcılara daha uygun fiyatlı olarak hizmet sunma amacını güdüyor. Netflix bu mobil paketi Mart ayı sonunda Hindistan'da test etmeye başlamıştı ve bu paketin Türk lirası cinsinden karşılığı yaklaşık 20 liraya denk geliyordu. Hindistan'da en ucuz paket 500 rupi, yani yaklaşık 40 lira. Mobil paket ise 250 rupiden sunulmuştu.

Elbette Netflix'in Türkiye fiyatları benzerlerine göre daha düşük, bizdeki en uygun fiyatlı paket (Temel Paket) bildiğiniz gibi 16 lira, yani Mobil paketin de bunun yarı fiyatı olması bekleniyordu ve beklenen oldu. Netflix sayfasındaki listeye göre uygulama hayata geçerse mobil pakete yalnızca 8 lira karşılığında abone olabileceksiniz. Bu paketin temel paketten tek farkı dizüstü bilgisayarınızda veya televizyonunuzda izleme olanağının olmaması.

Netflix şimdilik bu uygulamayı yalnızca test ediyor, yani hayata geçip geçmeyeceği tam olarak belli değil. Eğer Netflix'in plan sayfasında bu seçeneğe görüyorsanız test size de açık demektir.

netflix-mobile-1

Bu paket özellikle de içerikleri indirip çevrimdışı olarak telefon veya tabletlerinden izlemeyi sevenleri oldukça mutlu edecek gibi görünüyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum