Netflix'in Resident Evil Dizisi Temmuz'da Başlıyor

Diziden ilk posterler de görücüye çıktı

Resident Evil'in korku dolu atmosferi markanın sinema uyarlamaları yanında adeta bir çiçek bahçesi gibi kalıyor. Yanlış anlaşılma olmasın oyunlar gerçekten harika ama bu zamana kadar yapılan tüm filmler o kadar kötü ki hayranlar için yeni bir adaptasyon duyurusu tüm oyunlardan daha fazla korkutucu oluyor. Markanın son uyarlaması Welcome to Raccoon City de tam olarak bu facialardan birisiydi. Şimdi ufukta bir de Netflix dizisi var ve yapımcıların aynı olması ürkünçlük düzeyini yükseltiyor. 14 Temmuz günü yayınlanacak dizi için beklentileri düşürmekte fayda var.

Constantin Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin yayın tarihi üç poster ile birlikte açıklandı. Geçtiğimiz yıl duyurulan dizinin kadrosunda Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph ve Lence Reddick gibi isimler yer alıyor. Reddick'in serinin sevilen karakterlerinden Albert Wesker'i canlandıracak olması beraberinde tartışmaları da getirmişti. Ancak Raccoon Şehri faciasından sonra bu dizinin tartışması gereken çok daha ciddi sorunları olabilir. Diziden yayınlanan senaryo özeti ve posterleri aşağıda bulabilirsiniz;

"2036 yılında, dünyada büyük bir salgına neden olan ölümcül bir virüsten tam 14 sene sonra Jade Wesker, kana susamış çılgın yaratıklarla dolu bir dünyada hayatta kalmak için savaşacak. Bu mutlak katliamda Jade özellikle New Racoon City'deki geçmişi tarafından bolca rahatsız edilecek. Babasının Umbrella Corporation ile olan bağlantıları ve özellikle kız kardeşi Bille'ye neler olduğu konusunda..."

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum