Netflix'ten Bambaşka Bir Pokemon Dizisi Geliyor

Sadece ihtimaller bile heyecanı katlıyor

Netflix son zamanlarda oyun uyarlamalarına kafayı takmış durumda. Her türden oyunu dizi yapmakta kararlı olan Netflix bu sefer dünyanın en büyük markalarından birini gözüne kestirdi. Pokemon için yeni bir dizi hazırlıklarına başlayan Netflix sıradışı bir yol izliyor. Variety'nin özel haberiyle ilk kez duyduğumuz ve şok olduğumuz gelişmelere göre cıvıl cıvıl canlı bir Pokemon dizisi yolda geliyor!

Lucifer dizisinin de yapımcısı olan Joe Henderson bu yeni Pokemon dizisinde hem senarist hem de yapımcı olarak görev alacak. Şu an diziyle ilgili bildiğimiz tek detay bu. Haberi duyunca akla he men 2019 yılında vizyona giren Detective Pikachu filmi geliyor. Zira ilk kez o filmde Pokemonları canlı bir şekilde görmüş ve bazılarından çok etkilenmiştik. Bu sefer çok daha fazla Pokemon'u ve belki de gerçekten Pokemon dövüşlerini canlı canlı izleme fikri gerçekten çok büyük heyecan yaratıyor.

Haberin ortaya çıkmasından sonra hayranlar sosyal medyada heyecanlarını ve beklentilerini dile getirmeye başladı bile. Her ne kadar dizinin konusunu bilmesek de şöyle kaliteli bir Red macerası izlemek muhteşem olabilir. Charizard vs Blastoise dövüşünü (tabii ki Hydro Pump ile Blastoise'in tek atması şartıyla) canlı görme ihtimali bile tüyleri diken diken yapıyor. Daha çok taze olan bu diziden yeni gelişmeleri iple çekiyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum