Netflix'ten Bir De The Witcher Animasyon Filmi Geliyor

Kurdun Kabusu

The Witcher dizisinin tadı damağımızda kaldı ve ikinci sezon için oldukça uzun bir süre beklememiz gerekecek. Ancak görünüşe göre Netflix, sezonlar arasındaki bağlantıyı bir animasyon filmi ile kurmayı planlıyor!

WGA'da ortaya çıkan girdiye göre bu yeni filmin ismi The Witcher: Nightmare of the Wolf olacak ve filmin yazarı, aynı zamanda birinci sezonun Betrayer Moon isimli üçüncü bölümünü de yazan Beau DeMayo. DeMayo, ikinci sezonda da bir bölümün yazarlığını yapacak.

DeMayo'nun yazdığı bölümü düşünürsek bu filmin tonunun da karanlık, yer yer korkuya kaçması bekleniyor. Filmin ismindeki Kurt çok büyük ihtimalle Geralt'ı temsil ediyor olmalı. Henry Cavill, ilk sezonun çoğu promosyon etkinliğinde yer almamıştı, bunun da sebebinin bu film için seslendirme kaydı yapmak üzere stüdyoda olması olduğu düşünülüyor.

Nightmare of the Wolf hakkında henüz başka bir bilgi olmasa da dizinin yapımcısı Tomek Baginski, sezonlar arasında izleyicileri bekleyen bazı sürprizler olduğunu söylemişti. Bu durumda yalnızca bu filmi değil, benzer birkaç sürpriz daha görmeyi bekleyebiliriz.

The Witcher'ın ikinci sezon çekimleri önümüzdeki ay başlayacak ve 2021 yılında yeni bölümleri izleyeceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum