Netflix'ten Sadettin Teksoy'lu Bir Stranger Things Reklamı Daha

Teksoy, Netflix'in gediklisi oldu

Netflix Türkiye'nin ünlü diziler için hazırladığı yerelleştirilmiş reklamlar büyük ilgi görüyor bildiğiniz gibi. Son olarak bayram temalı Black Mirror ve Erol Evgin'li The Dark reklamları izlemiştik ve ikisi de birbirinden güzeldi. Şimdiki reklamımız ise Stranger Things'in 3. sezonundan geliyor.

Sadettin Teksoy daha önce de yine Stranger Things'in tanıtımı için kamera karşısına geçmişti, bu sefer de kendisini Starcourt alışveriş merkezinde görüyoruz.

Teksoy yine sarı çizmelerini ve yağmurluğunu kuşanmış ve meydana gelen tuhaflıkları araştırmak için Starcourt'a gelmiş. Teksoy şüphelerinin peşinden gidiyor ve en sonunda kendisini yine Upside Down'da buluyor.


Tanıtım filminin henüz 3. sezonu seyretmemiş olanlar için ufak tefek spoiler'lar içerdiğini de belirtmem lazım, en güzeli bu tanıtımı diziyi bitirdikten sonra izlemek, daha anlamlı oluyor çünkü.

Bu arada Stranger Things ile Sadettin Teksoy isimleri arasındaki uyuma da dikkatinizi çekerim, gerek baş harfler, gerekse harf sayıları sayesinde Stranger Things logosu kusursuz biçimde Sadettin Teksoy logosuna dönüşebiliyor :)

YORUMLAR
guin
14 Temmuz 2019 20:05

şaka maka rezil bir sezon izlettiler

sSnake
14 Temmuz 2019 17:54

Ve Sadettin sokmaya devam eder :) O değil de iki sene bekletip önümüze Invasion of the Body Snatchers kırması bir konseptle geldiler anca.

skyfall
14 Temmuz 2019 15:17

Netflix Sadettin Teksoy’a program yapsın :D

AvastYeScurvyDog
14 Temmuz 2019 13:43

'Close the door.' . Bu adamin kesinlikle X-Files parodisi yapmasi lazim. Ayrica kampanya baslatip, para toplayip Sadettin Teksoy'un hayatini anlatan bir film mi yapilsa. Genclik yillarinida John Cusack oynasa.

Parolamı Unuttum