Neve Campbell, Scream 5 İle Sidney Prescott Rolüne Geri Dönüyor

Travmaların sonu gelmiyor

Wes Craven'ın yönetmenliğini yaptığı Scream serisi korku filmi hayranları için unutulmaz bir yere sahip. Son olarak 2011 yılında vizyona giren Scream 4 ile birlikte seriye son noktayı koymuştuk. 2015 yılında ise usta yönetmen Wes Craven aramızdan ayrılınca bir daha Scream serisi altında bir film görmeyi beklemiyorduk. Ancak Paramount ve Spyglass ortaklığı yeni bir Çığlık için kolları sıvadı ve her şeyden önce orijinal oyuncu kadrosunu yeniden bir araya getirmek için hazırlıklara başladı. Filmde yer alacağı belli olan son isim ise seride Sidney Prescott karakterini canlandıran Neve Campbell oldu. Başarılı aktris, role geri dönüşünü Instagram hesabından da duyurdu.

View this post on Instagram

Hello again, Sidney… #ImBack @ScreamMovies

A post shared by Neve Campbell (@nevecampbell) on

Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in yönetmenliğini yapacağı filmin senaryosu ise Guy Busick ve James Vanderbilt tarafından kaleme alınacak. Filmin hikayesiyle ilgili ortaya çıkan ilk detaylara göre Scream 5 de diğer filmler gibi Woodsboro'da geçecek. Dave Campbell'ın yanı sıra David Arquette ve Cournet Cox da yine serinin beşinci filminde de eski rollerine geri dönecekler. Eski isimlerin dışında Jenna Ortega ve Jack Quaid gibi yeni isimleri de Scream 5'te ilk kez izleyeceğiz. Wes Craven olmadan neler yapacağı büyük merak konusu olan filmin 14 Ocak 2022'de vizyona girmesi bekleniyor.

YORUMLAR
Kutsikome
11 Eylül 2020 17:12

Filmden yana bir ümidim yok malum çıtır çerezlik seri ama Neve Campbell çocukluk aşkım olduğu için bir ara göz atılabilir. Bu arada kendisi neredeyse elli yaşına merdiven dayamış olmasına rağmen maşallah hala o duru güzelliğinden birşey kaybetmemiş.

Parolamı Unuttum