Never Alone’un Yapımcılarının Yeni Oyunu Beyond Blue Yine Ertelendi

Son dakika ertelemelerine devam…

Never Alone’un yapımcısı E-Line Media tarafından geliştirilen ve BBC yapımı Blue Planet 2’den esinlenen Beyond Blue’nun çıkışı bir kez daha ertelendi. Normalde 2019 içerisinde çıkacağı duyurulan oyun, geçtiğimiz Aralık ayında Şubat 2020’ye ertelenmişti. Ayın son günlerine gelirken de bir kez daha ertelendiğini öğrenmiş olduk.

Aralık ayındaki açıklamada, “mümkün olabilecek en iyi deneyimi sunmak” için bir ertelemenin söz konusu olduğu belirtilmekteydi. Artık standartlaşan bir erteleme cümlesi, değil mi?

Anlaşılan o ki, bahsedilen deneyimi sunmak için bir miktar daha çalışmaları gerekiyormuş. Şubat ayının sonuna geldiğimiz bu günlerde erteleme haberi paylaşıldı. Açıklamada, “Tahmin edebileceğiniz üzere, Beyond Blue, Şubat ayı içerisinde çıkmayacak. Sizlerle paylaşabileceğimiz güncel bir çıkış tarihi yok. Lakin, en kısa sürede olacağı konusunda sizleri temin ederiz” deniliyor.

Beyond Blue, bu ertelemeye karşın bu hafta sonu düzenlenecek PAX East’te oynanabilir demosuyla yer alacak. Oyunun sitesine buradan, Steam sayfasına da şuradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
25 Şubat 2020 22:40

Her dönem olan bir şey bu.Alışmak gerekiyor artık bence.

Parolamı Unuttum