New Mutants'ın Yönetmeni, Dark Phoenix'i Yerin Dibine Soktu

Durun siz kardeşsiniz

Fox-Disney anlaşması yapılmadan önce Fox iki adet X-Men filmi üzerinde çalışıyordu. Bunlardan ilki olan X-Men: Dark Phoenix, 2019 yılında vizyona girdi ve çok büyük bir hayal kırıklığı yarattı. İkinci film The New Mutants için ise işler oldukça kaotik ilerledi, aslında halen öyle ilerliyor. İlk etapta Disney, filmi sinemalarda vizyona sokmak yerine yayın servisleri üzerinden yayınlamayı düşündü. Sonrasında film vizyon tarihine kavuştu ancak coronavirüs salgını nedeniyle bu tarih ertelenmek zorunda kaldı.

Tüm bu olumsuzluklara ve kargaşaya rağmen filmin yapımcıları ve kadrosu New Mutants'a oldukça güveniyorlar. Son olarak filmin yönetmeni Josh Boone'un yaptığı açıklama oldukça enteresan. Yol arkadaşı olarak başladıkları Dark Phoenix filmine büyük bir eleştiri getiren Boone, kendi filmlerinin beğenileceğinden ise çok emin.

"Ne yaparsak yapalım Dark Phoenix'ten daha iyi bir iş olacağı garanti, daha kötüsü olamaz. İşin içindeki insanlar hakkında kötü bir şey söylemiyorum, ama görünen köy kılavuz istemez. Açıkçası artık ilk planlanan yayın tarihine nazaran üzerimde çok daha az baskı hissediyorum. Çünkü filmimizi çok sefer test ettik ve izleyenler şimdiden çok beğendiler." diyen yönetmen, sanki Dark Phoenix ekibine biraz ayıp etmiş gibi gözüküyor.

Tabii Fox çatısı altından çıkan son iki X-Men filmi olmaları sebebiyle Dark Phoenix ve New Mutants kıyaslanmaya en müsait iki yapım ve izlediğimiz Dark Phoenix filminden daha kötü bir X-Men filmi ortaya çıkarmak cidden zor gözüküyor. Josh Boone bu konuda çok haklı. Henüz yeni vizyon tarihi açıklanmayan The New Mutants bakalım vizyona girdiği zaman Dark Phoenix'i geçmeyi başarabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum