NFS Heat, Serinin Bu Jenerasyondaki En Yüksek Oyuncu Sayısına Ulaştı

Halen bir NFS Underground değil tabii…

Need for Speed serisinin (şimdilik) son halkası NFS Heat, 8 Kasım’da oyun severlerle buluştu. En azından son dönemlerdeki NFS oyunlarına kıyasla beğenildiğini, başarılı bulunduğunu söylemek mümkün. Öyle olmasa haberimize konu olduğu üzere bu grup içerisinde en yüksek oyuncu sayısına ulaşan oyun olmayı başaramazdı, değil mi?

Oyunun geliştiricisi Ghost Games’in Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “NFSHeat ilk haftasında bir rekora imza atarak bu jenerasyona çıkan tüm NFS oyunları içerisinde en yüksek oyuncu sayısına ulaştı. Topluluğumuza teşekkür ediyoruz” deniliyor.

Bu durum satış rakamlarında da kendisini gösteriyor. Çıkış yaptığı hafta İsviçre’de zirveye kurulmayı başarmış, Birleşik Krallık’ta ise haftanın en çok satanlar listesinde 5. sıraya oturmuş, . Sonrasında Star Wars Jedi: Fallen Order ve Pokemon Sword & Shield gibi güçlü markaların gelişiyle sıralamada gerilere düşüyor tabii, ama başlangıçta gayet kuvvetli bir açılış yaptığını kabul etmek gerek.

Heat, bu konsol jenerasyonuna çıkan dördüncü NFS oyunu. Rivals ile başlayan listenin sonraki üyeleri Need For Speed ve NFS Payback olmuştu. Jenerasyonu Heat ile kapattıklarını söylemek mümkün. Bakalım önümüzdeki jenerasyonla beraber o özlediğimiz günlere, Underground zamanlarına götürebilecekler mi bizi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum