Nightingale'in Erken Erişim Tarihi 2023'e Ötelendi

Eski BioWare çalışanlarının yeni oyunu

2018 yılında aralarında BioWare'in eski genel müdürü Aaryn Flynn'ın da bulunduğu bir grup BioWare çalışanı tarafından kurulan Inflexion Games'in hayatta kalmaya dayalı oyunu Nightingale'in erken erişime girişi bu yıl değil, 2023 yılında olacak.

Stüdyo Twitter'dan paylaştığı açıklamada hem oyun üzerinde önemli değişiklikler yapıp içerik ve oynanışı cilalamak istediklerini, hem de bu gecikme sırasında oyun motorunu Unreal Engine 5'e geçireceklerini söylerek erteleme haberini duyurdu.

"Nightingale erken erişimini 2023'ün ilk yarısına erteleme kararını verdik. Tam tarih için daha sonraki bir zamanda haber vereceğiz.

Bu ertelemede etkisi olan iki düşünce oldu. Bunlardan ilki oyunu Unreal Engine 5'e yükseltmek. UE5'in sunduğu potansiyeli inceledikten sonra oyunun çıkışından sonrasını beklemek yerine geçiş sürecini şimdi yapmaya karar verdik.

İkincisi Inflexion Games olarak Nightendal'ın diyarlar evreninin oyunculara sunacağı deneyimin mümkün olan en güzel halde olmasını istiyoruz. Bunu gerçekleştirmek için de ekstradan zamana ihtiyacımız var." diyor açıklamada.

Oyunun Steam sayfası şurada.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum