Nightwing'in Filmi Geliyor!

Batman'in veliahtı!

 DC Film Evreni'ne yeni bir isim dahil oluyor. Warner Bros. Nightwing filmi için hazırlıklara başladı. Taze dedikodulara filmin yönetmenlik koltuğunda Chris Mckay oturacak. Tecrübeli yönetmen DC karakterlerini de yakından tanıyor. Kendisi son olarak The Lego Batman Movie'yi yönetti. Bu filmde de Nightwing'in lego versiyonu yer alıyordu. Tabii buradaki Dick Grayson, parodi bir karakter olarak önümüze çıktı, ama neticede Mckay'in DC yapımlarına aşina olduğu da ortada.

THR'da çıkan habere göre filmin senaryosunu yazacak isim ise Bill Dubuque olacak. Ben Affleck'in The Accountant ve Robert Downey Jr.'ın oynadığı The Judge filmlerinin senaryosunu da Dubuque yazmıştı. Nightwing'in hikayesi hangi dönemde geçecek tam olarak bilemiyoruz. DCEU'da daha önce Jason Todd'ın yer aldığını ve Joker tarafından öldürüldüğünü biliyoruz. Ancak Dick Grayson'ın adı daha önce geçmemişti. Affleck'in Batman'inin yaşlı olduğunu da düşünürsek bu film ana hikayeden daha önceki bir dönemi konu alabilir. 

DC ve Warner Bros.'un 2020'ye kadar film takviminde yer ayırdığı, isimsiz yapımlar bulunuyor. Bu yapımlardan birinin de Nightwing olması pek de şaşırtıcı olmadı. 

Dick Grayson veya Nightwing de kim ya diyenler olabilir. Hemen açıklık getirelim. Dick Grayson, Batman'in ilk Robin'i. Hayat hikayesi Bruce Wayne'in hikayesine bir hayli benziyor ve aynı zamanda Wayne'in evlatlık oğlu. Zaman içerisinde büyüyor ve Batman ile fikir ayrılıkları yaşıyor ve Robin kimliğini bir kenara atıp Nightwing ismini alıyor. Gotham'dan ayrılıp kahramanlıklarına Bludhaven'da devam ediyor. Ancak Batman ile her zaman için aralarında bir baba-oğul bağı var. Hatta birkaç defa Batman'in kostümünü giyip onun yerine geçmek zoruna bile kaldı. 

Ben Affleck'in Batman rolünden tamamen ayrılmak istediği yönünde dedikodular var ve tam da bu dönemde bir Nightwing filminin duyurulması hem iyi hem de kötü bir haber. Belki de Affleck, yerini Nightwing'e bırakacak ve DC Sinematik Evreni'ndeki Batman'imiz Dick Grayson olacak.

DC'den gelen bir diğer haber ise Mel Gibson'ın Suicide Squad 2'nin yönetmenlik koltuğuna oturma ihtimali oldu. Bir diğer haber de Matt Reeves'in resmi olarak Batman'in yönetmeni olmasıydı. Bununla birlikte filmin senaryosunun en baştan yazılma ihtimali var.

Film haberleriyle bu kadar haşır neşir olmuşken bir de 2017'de çıkacak olan filmlerin tam listesine bakın derim. Sevdiğiniz filmleri kaçırmanızı istemeyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum