Ninja Theory’nin Yeni Oyunu 2019’da Açıklanabilir

Hellblade gibi etkileyici bir oyun daha gelir mi acaba?

XO18 etkinlikleri kapsamında Microsoft tarafından pek çok duyuru yapıldı. Xbox'a özel Crackdown'ın çıkış tarihi, Microsoft'un Obsidian ve inXile stüdyolarını bünyesine kattığı, Xbox Game Pass'e eklenecek yeni oyunların arasında PUBG ve Hellblade: Senua's Sacrifice'ın yer aldığı gibi bilgiler paylaşıldı. Bu bilgilerden birisi de Helblade'in yapımcısı Ninja Theory ile ilgiliydi.

Xbox'ın Patronu Phil Spencer gerçekleştirdiği bir röportaj esnasında Obsidian Entertainment ve inXile Entertainment'ın Microsoft tarafından satın alınmaları ile ilgili yorumlarda bulunurken geçtiğimiz Haziran ayında Microsoft bünyesine katılan Ninja Theory'yi de zikretmiş. "Geçmişte yaptıkları işler kadar önümüzdeki yıl gelecek olanlar da heyecan verici" demiş Ninja Theory'den bahsederken.

Bu ifadeden yola çıkarak, Ninja Theory'nin Microsoft çatısı altında geliştirmekte olduğu ilk oyun ile ilgili bilgileri önümüzdeki yıl alabileceğimiz sonucuna varmak mümkün. Umuyorum yine bizleri derinden etkileyecek bir karakter ve hikâye ile karşımıza çıkarlar. Dört gözle bekliyoruz!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum