Nintendo Switch Aksesuarlarının Fiyatları Belli Oldu

Konsol, kol, pedal derken yine cüzdan ağlayacak

Nintendo'nun yeni bombası Nintendo Switch'in ve aksesuarlarının fiyatları nihayet belli oldu. Yolda yürürken Skyrim oynayabilmemiz için ne kadar ödememiz gerekiyorsa veririz diyenlerin merakla beklediği fiyatlandırma ne yazık ki biraz hüzün, biraz da hüsran dolu.

Tabii bunun sebebi ülkemizde Dolar ve Euro'nun inanılmaz yüksek olması. Nintendo Switch'in kendisi 299.99 Dolar'a satılacak. Aşağı yukarı 1200 Türk Lirası artı vergiler edecek konsol tabii ki aksesuarlarıyla güzel olacak. O aksesuarların fiyatları ise şöyle;

Nintendo Switch Pro Controller -- $69.99
Joy-Con Controller Seti-- $79.99
Individual L/R Joy-Con Controllers -- $49.99
Joy-Con Şarj Kiti -- $29.99
Nintendo Switch Dock Set -- $89.99
Joy-Con Wheel (ikili set) -- $19.99

Nintendo Switch'i bütün aksesuarlarıyla almak 639.93 Dolar yani 2367 Türk Lirası ediyor, vergiler hariç. Konsolun resmi çıkış tarihi olan 3 Mart'a kadar Dolar kuru nasıl seyreder hiçbir bilgimiz yok fakat tek dileğimiz aşağılara düşmesi. Yurtdışındaki oyuncuların yorumları ise değişlik gösteriyor. Fiyatı normal bulan da pahalı bulan da var. Genel kıyaslama 639 Dolar'a canavar bir PC yapılabileceği yönünde. Fakat PC ile yolda yürürken Skyrim oynayabilir miyiz? Ya da oynamak zorunda mıyız? Bu soruya cevap verdiğimizde konsolu alıp almayacağımızın da cevabını vermiş oluruz herhalde.

Nintendo Switch hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum