Nintendo, Switch Üretimine Hız Kazandırmak İstiyor

"Hepinizi Switch'e boğarız"

Nikkei Asian Review ekibinden gelen habere göre Nintendo, geçtiğimiz sene ürettiği Switch sayısını yüzde 10 oranında yükseltmek istiyor. Evde kalan kullanıcıların yüksek talebini karşılamak isteyen marka, pek çok tedarikçisine "daha fazla üretime hazır olun" mesajı göndermiş.

Gün geçtikçe Nintendo'nun en başarılı konsolu olma unvanına adım adım yaklaşan Switch, Animal Crossing: New Horizons ile yeni bir zirve yapmıştı. Oyun sadece Japonya'da 3 milyon kopya satmış ve Switch satışlarını da artırmıştı. Son dönemde yaşanan coronavirüs salgınının Switch üretimini etkileyeceği konuşulsa da Nintendo hız vermeden üretime devam edecek gibi görünüyor.

Switch'e özel oyunları sürekli güncel tutan marka, geçtiğimiz günlerde Animal Crossing: New Horizons ve Super Mario Maker 2'ye gelecek büyük güncellemeleri de paylaştı. Star Wars hayranlarının oldukça sevdiği Episode I: Racer'ın "Definitive Edition" versiyonunun Switch'e çıkış yapacağı da açıklanmış durumda. Yani Switch satışlarının günden güne ivmelenerek yükselmesi mümkün görünüyor.

 

YORUMLAR
skyfall
22 Nisan 2020 21:08

Haber başlığının altındaki yoruma güldüm. Aklıma nedense Switch değil de makarna geldi :D

Parolamı Unuttum