Nintendo Switch Ve Super Mario Run Görücüye Çıktı!

Kanlı canlı gördük sonunda

Son derece etkileyici duyuru videosu sağ olsun, Nintendo’nun yeni konsolu Switch tanıtıldığı günden beri taraflı tarafsız herkesin merakını cezbeder oldu. Bununla birlikte Nintendo cephesi önümüzdeki yıla kadar yeni bilgiler vermeme konusunda oldukça kararlı görünüyor…du. Ta ki dün gece The Tonight Show with Jimmy Fallon’a konuk olana kadar.

Nintendo Amerika’nın başkanı Reggie Fils-Aimé ile Super Mario ve Legend Of Zelda’nın yaratıcısı Shigeru Miyamoto’nun konuk olduğu şovda önce gelecek hafta iOS’a çıkacak olanSuper Mario Run ilk kez canlı olarak oynandı. Jimmy Fallon’un bu kadar büyük bir Nintendo hayranı olduğunu bilmezdim doğrusu. Adam fangirl gibi bağırdı resmen yahu :)

Ardından hepimizin daha çok merak ettiği şeye, yani Nintendo Switch’e geldi sıra (4:45). Tıpkı Mario’nun yeni oyunu gibi, ilk kez canlı olarak kullanılan konsolda önümüzdeki sene çıkacak The Legend of Zelda: Breath of the Wild oynandı. Sadece bununla da kalınmadı, yepyeni bir de bölüm gösterildi (6:00).

İşin asıl civcivli kısmı, yani el konsolunu cihazdan ayırabileceğimiz ve oyunumuza kaldığımız yerden hiç kesinti olmadan, anında devam edebileceğimiz de gösterildi elbette (7:35).

Nintendo Switch ve Super Mario Run videosu:

Buna ek olarak dün gece yurtdışındaki televizyon kanallarında Super Mario Run için bir reklam filmi oynatılmaya başlandı. Bıyıklı tesisatçımızı sadece son anlarda görebilsek de bayağı hoş olmuş doğrusu.

Son olarak üstat Miyamoto şov sırasında canlı orkestra eşliğinde Mario’nun o meşhur müziğini çaldı.

Super Mario Run, 15 Aralık’ta iOS’a çıkacak. Nintendo Switch’in ise Mart 2017’de bizlerle olması planlanıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum