Nintendo Switch’e Özel Oyunlardan Daemon X Machina PC’ye Geliyor

Başka oyunlar da gelir mi dersiniz?

Son yıllarda konsollara özel oyunların PC versiyonlarının da çıkmasına alıştık. Yakuza oyunları, Quantic Dream tarafından geliştirilen Beyond Two Souls, Heavy Rain ve Detroit Become Human PS4 özel oyunlardan olup PC’ye gelen örneklerden, Red Dead Redemption 2 konsollara çıkışının 1 yıl sonrasında PC’ye transfer olmuştu. Death Stranding de önümüzdeki aylarda PC versiyonuyla geliyor.

Nintendo Switch bu konularda biraz daha az örnek sunuyordu bizlere, son dönemlerde aklıma gelen Octopath Traveler ve Dragon Quest Builders var. Şimdi ise bu listeye Daemon X Machina ekleniyor.

Anime tarzına sahip bir mech oyunu olarak tanımlanabilecek Daemon X Machina, Japonya’da Marvelous, dünyanın geri kalanında ise Nintendo tarafından yayınlanmış bir oyun. Steam versiyonu ise Marvelous ve XSEED Games tarafından yayınlanıyor.

Daemon X Machina, Steam’de ön siparişe açılmış durumda, 13 Şubat’ta da çıkışını gerçekleştirecek. Switch’e özel çıkan, dağıtımcılığını doğrudan Nintendo’nun üstlendiği bir oyunun PC’ye gelişi, diğer oyunlar da gelebilir mi acaba dedirtiyor. Neden olmasın?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum