No Man's Sky Gezegenine Dev Sean Murray Portresi Yaptılar

Güzel çalışma

No Man's Sky'ın yeni NEXT güncellemesi oyuna oldukça yaradı; hem oyunun olumsuz olan inceleme yorumları büyük bir hızla yerini olumlu yorumlara bırakmaya başladı, hem de oyuna ilk zamanlarında bir bakıp bırakan oyuncular bu yeni halini görmek için geri dönmeye başladılar. Geri dönen oyuncuların büyük çoğunluğunun gördüklerinden hoşlandığını tahmin edebiliyorum, No Man's Sky'ın yeni hali gerçekten de şans vermenizi hak ediyor.

Bir No Man's Sky hayranı işi bir adım ileriye taşıyarak oyunun tasarımcısı Sean Murray'ın portresini inşa bloklarını kullanarak bir gezegenin yüzeyine işlemiş. Bu o kadar büyük bir portre ki atmosferden bile görmek mümkün. Roland Oberheim yaptığı işi çok basit bir şeymiş gibi şu şekilde anlatmış: "Sean'un bir resmini aldım, renklerinden arındırıp 37 x 50 boyutuna küçülttüm, dört seviye posterize işlemi uyguladım. Ortaya çıkan resmi rehber olarak kullanarak bloklar yardımıyla portreyi oluşturdum. Basit bir işti ama oldukça zaman aldı"

> No Man's Sky Yeniden Canlandı - 100 Bin Oyuncu Yuvaya Geri Döndü

37 x 50 büyüklüğünde bir çalışmada 1850 blok kullanılması gerek, onu da belirtmiş olayım.

Oberheim gezegenin portal adresini de Twitter hesabından paylaşmış, yani siz de gezegene gidip bu hoş çalışmayı bizzat kendiniz görebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum