No Man’s Sky’ın İlk Gün Yaması Galaksileri 10 Kat Büyütüyor!

Sean Murray, ne yaptın yav?

Ha çıktı ha çıkacak, PC için iki gün ertelendi falan derken No Man’s Sky’ın PS4 için resmi çıkışına artık sadece bir gün kaldı. Anca görünen o ki Hello Games ekibinin arkalarına yaslanıp dinlenmek gibi bir niyetleri yok.

Oyunun baş tasarımcısı Sean Murray, bu hafta yayınlayacakları bir yamayla ilk günden itibaren yapıma eklenecek bir sürü yenilikleri ve düzeltmeleri olduğunu söyledi. Bunların arasında en ilgi çekici olanı galaksileri 10 kat daha büyüteni hiç şüphesiz.

Bunun yanı sıra yeni atmosferler, yeni ekolojiler, daha çeşitli canlı şekilleri, daha çeşitli gemiler, geliştirilmiş ticaret, doğru şekilde beslediğiniz takdirde size yardım eden yaratıklar (Stargate ve çikolata yiyen devemsi geldi aklıma, heyt gidi günler…) ve galaktik haritayı tarayarak diğer oyuncuların bulduğu yıldızları görme, dolayısıyla da başkalarına rastlama şansını arttırma gibi şeyler de var.

Ek olarak karşılaşılan birkaç hata düzeltilmiş, oyunu kaçak yoldan elde edenlerin bulduğu bazı hileler (sonsuz kaynak ve nadir madde ticareti) ortadan kaldırılmış. Oyunun çıkışıyla birlikte sunucuların sıfırlanacağı, böylece haksız yere erkenden oynamaya başlayanların da kayıtlarının silineceği de belirtilmiş satır aralarında.

Murray bir sonraki güncellemeye dair detay vermeyi de atlamamış: üs kurmak ve devasa uzay gemileri inşa etmek. Güncellemelerin tam listesine buradan ulaşabilirsiniz.

No Man’s Sky, PS4 için 10 Ağustos’ta, PC içinse 12 Ağustos’ta çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum