No Way Home, Spider-Man'in Endgame'i Olacakmış

Jon Watts epey iddialı

Spider-Man: No Way Home filmiyle birlikte Marvel Sinematik Evreni içerisinde yeni bir dönüm noktasına yaklaşıyoruz. Filmle ilgili bu zamana kadar gelen tüm haberler özellikle Spider-Man'in MCU kariyeri için bir final olabileceğinin altını çiziyor. Konuyla ilgili son açıklama yönetmen Jon Watts'tan geldi. Empire'a konuşan Watts, No Way Home'un arkasında çok büyük bir fikir olduğunu ve Spidey için büyük finalin kapıda olduğunu söyledi. 

Filmden yeni görseller de paylaşan Empire dergisi de Spider-Man: No Way Home için epey iddialı açklamalarda bulunmuş. Jon Watts'ın "Bu film, Spider-Man: Endgame." cümlesinin de altı çizilmesi gerekiyor. Bu zamana kadarki tüm modern Spider-Man filmlerinin bir araya geleceği No Way Home'da şüphesiz en büyük ilgiyi Alfred Molina'nın canlandırdığı Otto Octavius karakteri topluyor. En azından filmden gördüğümüz ilk görüntüler bunu işaret ediyor. Ancak sadece Tobey Maguire'ın değil Andrew Garfield'ın Spideysinden de karakterler No Way Home'da karşımıza çıkacak.

Doctor Octopus'un "Hello Peter" demesi beni çok fena heyecanlandırmıştı. Bu kadar fazla Spider-Man kötüsü bir araya gelince ister istemez akıllara potansiyel bir Sinister Six düşüncesi de geliyor. Hele ki farklı farklı evrenlerden bir araya gelmiş "çoklu evren altılısı" filmi acayip bir noktaya taşıyabilir. Tobey Maguire ve Andrew Garfield da Spider-Man olarak geri dönerse beyaz sinema tarihinin en sıradışı çizgi roman uyarlamasına tanıklık edebiliriz. Spider-Man: No Way Home, 17 Aralık günü vizyona girecek ve sadece sinemalardan izlenebilecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum