Nolan North, Mark Wahlberg'ü Uncharted'daki Sully Rolüne Yakıştıramamış

Seslendirme ekibi konuşmaya başladı

Uncharted'ın beyaz perde uyarlamasının yapım aşaması adeta arapsaçına dönmüş durumda. Oyuncu kadrosu her gün yıldız isimler ile güçlenen film, geçtiğimiz günlerde bir kez daha ertelendi. Öte yandan bu oyuncu kadrosu pek çok kişiyi memnun etmemiş gibi görünüyor.

Oyun dünyasının ünlü isimleri Nolan North ve Troy Baker'ın YouTube kanalı Retro Replay (mutlaka abone olun harika içerikleri var), yayınladığı yeni video ile bu konuya değindi. Uncharted'ın filminden ve HBO'da yayınlanacak The Last of Us dizisinden bahseden ikili, bu uyarlamalar ile ilgili görüşlerini paylaştı. Uncharted serisinde Nathan Drake'i seslendiren North, dizi için daha heyecanlı olduğunu ifade etti. Troy Baker ise Uncharted filminin yapım cehenneminden kurtulamayacağına ve asla vizyona girmeyeceğine inandığını vurguladı.

North'un ifadelerini 6. dakikadan itibaren dinleyebilirsiniz

North, videoda geçtiğimiz yılın hit mini-dizilerinden olan Chernobyl'i yapan ekibin The Last of Us'ın yapımında rol almasının oldukça dikkat çekici olduğunu belirtmiş. Dizinin kendisini Uncharted filminden daha çok heyecanlandırdığını belirten ünlü isim, Mark Wahlberg'ü Sully olarak göremediğini ifade etmiş.

Aslında North bu iddiasında yalnız değil. Mark Wahlberg'ün Sully rolünü aldığı açıklandığında Twitter üzerinde pek çok oyuncudan yoğun tepki gelmişti. Sully'nin tarzının ve görünüşünün Wahlberg ile uyumlu olmadığına inanan pek çok kişi bulunuyor. Sizce Wahlberg, Sully rolü için uygun bir isim mi?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum