Norman Reedus, Silent Hills Yerine Death Stranding'te Rol Almaktan Memnun

Oyunun iptal edilmesi Reedus'un işine gelmiş

Yılın en çok merak edilen oyunu Death Stranding'in çıkış yapmasına artık günler kaldı. PC versiyonu da kesinleşen oyun Ömer Akdağ'dan da iyi bir not almayı başarmıştı. Oyunun genel anlamda sevilmesi ve pozitif eleştiriler alması da başrol oyuncusu Norman Reedus'u epey mutlu etmiş gibi görünüyor.

Hollywood Reporter'a konuşan Reedus, Silent Hills'in bir arka plan hikayesi vardı. İnsanlar oyunun neye benzeyeceğini ve hikayesini anlamışlardı. İptal edildiğinde çok üzüldüm fakat Hideo yeni projesini anlattığında P.T'yi adeta unuttum. Yani evet, oyun iptal edildiği için şükrediyorum zira Death Stranding çok daha etkileyici." demiş.


Meşhur PT demosunun sonunda görünen Norman Reedus ile Kojima'nın yolu, Konami'den ayrılan yapımcının kendi stüdyosunu kurmasıyla birlikte yeniden kesişmişti.

"Dürüst olmak gerekirse Silent Hills'in gerçekleşmemesine cidden seviniyorum. Çünkü yaptığı işe ve düşünce biçimine olan saygım çok arttı. Hideo beni büyülüyor." diyor Reedus.

Kojima'nın The Game Awards'da gördüğü ilgiye de değinen Reedus, ünlü yapımcıyı Beatles ile kıyaslamış. "Aynı Beatles gibi. 40 yaşını aşmış adamlar Elvis odaya girmiş gibi çığlıklar atmaya başladılar. Bense, bu adam da kim diye sordum, çünkü tanıdığım Hideo benim dostum. Evimde yemek yedi, kız arkadaşımla ve kedimle tanıştı."

Bakalım bu "bromance" Reedus ve Kojima'dan yeni bir proje görmemize neden olacak mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum